ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Kuluncak İçme Suyu İçin Acil Kamulaştırma Kararı

Sivas'ın Gürün ve Kangal İlçeleri ile Kuluncak ilçesindeki bazı taşınmazlar, Kuluncak İlçesine getirilecek Sarıca İçme Suyu İsale Hattı için Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kamulaştırma kararı alındı. 

13 Mayıs 2023 06:00
Kuluncak İçme Suyu İçin Acil Kamulaştırma Kararı

 

Resmi gazete de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle "Sivas İli, Gürün ve Kangal İlçeleri ile Malatya İli, Kuluncak İlçesinde Bulunan Bazı Taşınmazların, Kuluncak İlçesinin İçme ve Kullanma Suyu İhtiyacının Karşılanmasına Yönelik “Sarıca İçme Suyu İsale Hattı Projesi”nin Yapımı Amacıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar  çıkarıldı. 

Konuyla ilgili Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım…Kuluncak – Sarıca İçme Suyu İsale Hattı Projesi onaylanarak, acele kamulaştırma kararı alınmıştır. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve emeği geçen herkese ilçem adına teşekkür ediyorum" dedi.

Böylece Kuluncak ilçesinin içme suyu ihtiyacı getirilecek Sarıca İçme suyu ile mümkün olacak. Resmi Gaztedeki karar şöyle:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.