ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Veli Ağbaba'dan Gazetecilere Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kongre ve Kültür Merkezi yanında bulunan Basın Konteynırların da kalan Gazetecileri ziyaret ederek gündemi değerlendirdi. 

08 Mayıs 2023 08:24
Veli Ağbaba'dan Gazetecilere Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İl Başkanı Barış Yıldız ile birlikte basın konteynırlarında gazetecilik yapan basın mensuplarını ziyaret etti. Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve basın mensuplarınca karşılanan Veli Ağbaba gündemi değerlendirerek "Malatya'da güven duyulmayan hareketler rahatsız etmektedir. Ağır hasar verilmiş yapılara şimdi hafif hasar verilmesi gelecekte meydana gelecek cinayetlere ortak olmaktır. Bu büyük bir ciddiyetsizliktir. Demek ki hasar tespitleri doğru dürüst yapılmamış. Ağır hasar alan bina nasıl bir anda hafif hasara dönüşür. İşte bu durum halkın Devlete olan güvenini sarsmaktadır. Ağır hasar denilen binalar adeta talan edilmiş. Malatya'da binalarda büyük bir talan yaşanıyor" dedi.

Depremde ağır hasar alan Malatya'da deprem olmamış gibi yaşatılan algıyı kırmak için Türkiye'ye ses verdiklerinide anlatan Ağbaba "Halk geçim derdinde, iktidar provakasyonlardan medet umar hale gelmiştir. Tüm bunlara rağmen bizler sakin kalarak halkın iktidarının göreve gelmesini sağlayacağız" diye konuştu.

Basın mensuplarının sorunlarını dinleyen Ağbaba "Basınımız zor şartlarda konteynırlarda yayınlarını devam ettiriyor. Onların sorunlarını biliyoruz. Şehri yönetenler bir an önce çalışmalarını sonuçlandırmalı ve halkı bilgilendirmelidir. Malatya'da neler yapıldığından kimsenin haberi yoktur. Ne yaptığınızı basın yoluyla halka duyurun" diye ifade etti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.