ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya Gazeteciler Cemiyetine Ziyaretler

6 Şubat Merkezlerinde Belediye İş Hanı Binasının yıkılması nedeniyle Konteynıra taşınan Malatya Gazeteciler Cemiyetini, Akçadağlılar Derneği Başkanı Murat Maskar ve BBP Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Ercan Altunkaya ziyaret etti. 

05 Mayıs 2023 04:17
Malatya Gazeteciler Cemiyetine Ziyaretler

Kültür ve Turizm Müdürlüğü yanındaki Kerpiç Evler arkasında kurulan Basın Konteynırlarına taşınan Malatya Gazeteciler Cemiyeti çalışmalarını konteynırda sürdürüyor. MGC Başkanı Vahap Güner'i Konteynır da ziyaret eden Akçadağlılar Derneği Başkanı Murat Maskar, Basın mensuplarına başarılar dileyerek Malatya Gazeteciler Cemiyetinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.

BBP'DEN CEMİYETE ZİYARET

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Ercan Altunkaya'da, BBP Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz ile birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner'i ziyaret ederek başarılar diledi. Ziyaretlerden duyudğu memnuniyeti ifade eden MGC Başkanı Vahap Güner "Enkaz altında kalan Malatya basınını ayağa kaldırmak için çalıştıklarını belirterek "Konteynırlarda gazete hazırlamak, programlar yapmak, gazetecilik yapmak zor olsa da başka yol yok. Her koşulda yayıonda olmak zorundayız. Ancak hala büyük sorunlarımız devam ediyor" dedi.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.