ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

İşte Yeni Malatya Çarşı Merkezi Projesi...

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat Depremleri nedeniyle yerle bir olan Malatya Çarşı Merkezini yeniden ayağa kaldıracak projenin ilk görüntüsü Afet Koordinasyon Merkezinde yapılan toplantıda ortaya çıktı. 

05 Mayıs 2023 15:37
İşte Yeni Malatya Çarşı Merkezi Projesi...

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Bülent Tüfenci, Milletvekili adayı İhsan Koca ve AK Parti İl Başkanı Namık Gören'inde katıldığı Afet Koordinasyon Merkezinde, TOKİ Emlak Konut Genel Müdür Yardımcısı Hicran Çakmak ve Mimar Hilmi Güner’in katılımlarıyla, düzenlenen toplantıda ‘Malatya Merkezi Yeniden Canlandırma Projesi’ kapsamında yapılan çalışma bilgileri verilerek proje konusunda ayrıncıtılı bilgi verildi. 

Yeni Malatya Çarşı Projesinde Hükümet Binası karşısında yer alan Yeni Cami ile Söğütlü Cami Çevre düzenlemesiyle Çevre Yoluna kadar uzanan bölge de yapılacak binalar görülüyor. 2 veya 3 katlı olan binaların genelde işyeri ve ofis olarak planlandığpı görülüyor.

Projeyi ve toplantıyı sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Malatya Milletvekili adayı İhsan Koca "Emlak Konut Genel Müdür Yardımcısı Hicran Çakmak ve Mimar Hilmi Güner’in katılımlarıyla, Afet Koordinasyon Merkezinde düzenlenen toplantıda ‘Malatya Merkezi Yeniden Canlandırma Projesi’ kapsamında yapılan çalışma bilgilerini değerli katılımcılar ile birlikte aldık. Malatyamızı İnşaAllah en güzel görünümüyle ve mimari yapısıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, birlikte ayağa kaldıracağız" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.