ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Şemsi Belli 2. Öykü Yarışması sonuçlandı

Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Arguvanlı Gazeteci Yazar Şemsi Belli anısına düzenlenen 2. Öykü Yarışması sonuçlandı. 

02 Mayıs 2023 22:45
Şemsi Belli 2. Öykü Yarışması sonuçlandı

Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Asım Aydoğdu, Arguvan'ın yetiştirdiği Gazeteci, Şair ve Yazar Şemsi BELLİ anısına düzenlen 2. Öykü Yarışmasının sonuçlandığını belirterek "Yarışmamıza öykülerini gönderen yazarlarımıza, değerli jüri üyelerine ve desteklerini bizden esirgemeyen Orhan BELLİ'ye çok teşekkür ederiz" dedi. 

Özgül GÜLBAŞ, İlhan NAZLIM, Mesiha İREHAN'dan oluşan Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonrasında yarışmanın kazananları şu şekilde belirlendi:

1. Yasin TATAR (Rumuz - Paltozade)
"Dert bende yare bende" isimli öyküsü ile

2. Ülkü DEMİRAY (Rumuz - Söğütlüçeşme)
"Üç yukarı, bir dön" isimli öyküsü ile

3. Kemal MACAR (Rumuz - Yaz Yağmuru"
"Yollar ve düşler" isimli öyküsü ile

Aydoğdu, ilk üçe giren öyküleri nedeniyle yarışmacılara teşekkür edrerek "Kendilerini tebrik ediyor, bundan sonraki sanat yaşamlarında başarılar diliyoruz" diye belirtti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Süleyman ÖZEROL 2023-05-28 11:47:58

Bir türlü anlatamadık. Şemsi Belli'nini öykücülüğü yok. Adına neden ödül düzenliyorsunuz ki? Halk kültürü, şiir, araştırma konuları olsa neyse...