ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Özel güvenlik,Korona virüsüne karşı tedbirli.

Korona virüs tedbirleri tüm ülkede olduğu gibi Malatya'da da alınmaya devam ediyor. 

24 Mart 2020 11:06
Özel güvenlik,Korona virüsüne karşı tedbirli.

Malatya'da faaliyet gösteren Titiz özel güvenlik koruma ve Emiren temizlik şirketi, Malatya'daki tüm personellerine daha hijyen bir ortamda çalışmaları için dezenfektan malzemelerini dağıttı.

Titiz özel güvenlik Şirket Yetkisi Ahmet Turan Yalçın, tüm personellerinin çalıştığı ortamı dezenfektan edip, personellerine dezenfektan malzemelerini dağıttı.

Ahmet Yalçın," Titiz güvenlik koruma ve Emiren temizlik olarak Ülkemizin içinde bulunduğu olağanüstü duruma istinaden Kurumsal ve Özel Yerleşkelerde hizmet veren görevli tüm arkadaşlarımızın sağlığı olmazsa olmazımızdır.Bu nedenle daha hijyen bir ortamda hizmet verebilmeleri için dezenfektan ürünlerini verdik. Rabbim milletimizin,Ülkemizin tüm Müslümanların yar ve yardımcısı olsun inşallah bu salgından dolayı çok fazla zarar görmeden atlatırız."ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.