ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvanlılar Derneğinde Kültür Etkinliği

Ankara Malatyalılar Derneğinde Kitap okuma ve müzik etkinliği düzenlendi. 

29 Nisan 2023 01:17
Arguvanlılar Derneğinde Kültür Etkinliği

Ankara'da faaliyet gösteren Ankara Arguvanlılar Derneği Başkanı Asım Aydoğdu , Kitabın yeşertiği düşünceler proje kapsamındaki kitap okuma günümüzün yedincisini 28 Nisan 2023 Cuma günü saat 19.00’ da dernek merkezinde gerçekleştirdiklerini belirtti..

Dernek başkanı Asım Aydoğdu'nun hoşgeldiniz konuşmasından sonra sözü bu söyleşinin moderatörü  Celal Tunçer'e bıraktı. George Orwellin "Hayvan Çifliği" isimli kitabın fiziki yapısı,kahramanları, okuyucu üzerinde bıraktığı izler ve anafikir üzerine söyleşi yapıldı. Şöylesi sonrası Erhan Yılmaz ile Hasan Basri Kılıç mini bir konser gerçekleştirdi.

31 Mayıs 2023 saat 19.00 da dernek merkezinde Moderatörlüğünü Işıl Yücel'in yapacağı, Gabriel García Márquez'in " Kırmızı Pazartesi" isimli kitabın söyleşisinin gerçekleştirilmesine karar verildikten sonra toplantı sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.