ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

HEKİMHAN'DA 553 KONUT İHALESİ YAPILDI

Hekimhan Belediyesi tarafından tahsis edilen yere yapılmak üzere 553 konut ve ticaret merkezinin ihalesi yapıldı. 

28 Nisan 2023 07:48
HEKİMHAN'DA 553 KONUT İHALESİ YAPILDI

Hekimhan Belediyesine ait Fatih Mahallesindeki 50 dönümlük arsa, Afetzedeler için Afet konutu ve serbest sosyal konut yapılmak üzere TOKİ ye Hekimhan Belediyesi Meclis Kararı ile onay verilerek devredilmesinin ardından TOKİ tarafından konut ihalesi yapıldı.

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ilçede yapılan yatırımlar nedeniyle konut açığı oluştuğunu ve halen 2 bin konuta ihtiyaçları olduğunu belirterek "Hekimhan Belediyesi tarafından TOKİ` ye bedelsiz olarak Sosyal Konut ve Afet Konutu yapılmak üzere verilen Fatih Mahallesindeki 50 dönümlük Belediyemize ait taşınmazı devretmiştik. TOKİ buraya proje hazırlayarak 553 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işini ihale etmiştir. Konutların yapılmasını beklerken yeni konutların yapılması içinde taleplerimiz ve girişimlerimiz devam edecektir. MAden yatırımları nedeniyle çalışmaya gelecek insanların konut ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz. Belediye olarak bu konuda her türlü desteği veriyoruz" dedi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığına devir kararı alınan taşınmaza ait kroki aşağıdaki görseldeki gibidir;

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.