ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Babacan: Malatya'yı bir üst Lige Çıkarmalıyız

AK Parti Malatya 4. Sıra Milletvekili Adayı Abdurrahman Babacan basın kuruluşlarını ziyaret ederek "Malatya'yı bir üst lige çıkarmalıyız" dedi. 

28 Nisan 2023 22:02
Babacan: Malatya'yı bir üst Lige Çıkarmalıyız

AK Parti Malatya Milletvekili adayı Abdurraman Babacan, Medya camiasına yakın olduğunu belirterek, 6 Şubat depremlerinde enkaz altında kalan yerel basın kuruluşlarının yeni taşındığı Basın Konteynırlarında çalışan basın kuruluşlarını tek tekj ziyaret etti. Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Vahap Güner,  Malatya Gazeteciler ve Televizyonlar Derneği Başkan Yardımcısı Umut Bozkurtoğlu, Basın İlan Kurumu İl Müdürü İbrahim Yalınbaş ve gazeteciler tarafından karşılanan Abdurrahman Babacan, basın mensuplarıyla sık sık bir araya geleceğini belirterek "Bende Medya camiasındayım. Yerel Basın Malatya'nın gerçek hafızasıdır, onların önerileri ve tecrübeleri çok önemlidir. Basın kuruluşları konteynırlarda çalışmaya başlamış, onlara başarılar diliyorum. Hep birlikte Malatya'yı ayağa kaldırarak bir üst lige çıkarmak zorundayız" dedi. 

Babnacan "Şehrimizin değerli medya temsilcisi ve çalışanları ile şehrimize, ülkemize dair istişarelerde bulunduk. Güçlü medya, güçlü demokrasi, güçlü Türkiye, Bize ev sahipliği yapan medya kuruluşlarımız ve temsilcilerimiz olan;  #Basın İlan Kurumu Malatya İL Müdürü İbrahim Yalınbaş'a, #Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner'e, #Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular  Derneği başkan yardımcısı Umut Bozkurtoğlu'na, #Nethaber, #Sonsöz, #Malatya Söz, #Yeni Malatya, Bu Sabah gazete temsilcilerine ve haber ajansı temsilcilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette konuşan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, medyanın içinden gelen Milletvekili adayı Abdurrahman Babacan'ın Basın merkezini ilk ziyaret eden aday olduğunu belirterek "Malatya çok kötü günler yaşıyor, depremlerde ağır hasar aldık, şehirden deprem göçü başladı. Yaraları birlikte sarmalıyız, Sayın Babacan'a başarılar diliyoruz, ilk ziyareti yaparak da bizlere yakın olduğunu gösterdi" dedi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.