ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

CHP Kuluncak'a Çıkartma Yaptı

CHP Malatya Milletvekili adayları Kuluncak ilçesinde tam kadro seçim çalışması yaptı.Ankara Malatyalılar Derneği Battal Yıldız tarafından Kuluncak Sosyal Tesislerinde verilen yemeğe katılan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba “Beni yalnız Ankara’ya göndermeyin, böyle olacaksa bende gitmeyeyim” dedi. 

26 Nisan 2023 10:43
CHP Kuluncak'a Çıkartma Yaptı

Geçtiğimiz hafta Darende ilçesinde CHP’li adayları bir araya getiren Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız bu kez de memleketi Kuluncak ilçesinde CHP’li adaylarla bir araya geldi. Yapılan toplantıya CHP Malatya Milletvekili adayı Veli Ağbaba, İkinci sıra adayı Enver Kiraz ve üçüncü sıra adayı Battal Kanbay ile Deva ve Gelecek Partisi il Başkanları ve yöneticileri de katıldı. Toplantıya Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’da katıldı.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kuluncak ilçesinde Adliye’nin kapatıldığını belde belediyelerinin de kapatıldığını hatırlatarak “İşte bunları siz oy vererek yaptınız. Şimdi kararınızı değiştirin ve gerekeni yapınız, biz geldiğimizde Belediyeleri yeniden açacağız. Darende yolu hala yapılmamış, bunun da sorumlusu sizlersiniz, oylarınızla gerekeni yapınız artık” dedi.

“BENİ ANKARA’YA YALNIZ GÖNDERMEYİN”

Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız’a destekleri için teşekkür eden Veli Ağbaba “Sağ olsun hemşerimiz Ankara’dan Malatya’ya bizlere destek vermeye gelmiş. Sizlerde bizlere destek veriniz. Beni Ankara’ya yalnız göndermeyin, Enver Kardeşim burada Battal kardeşim de burada onların her şeyine kefilim. Birlikte Ankara’ya gidelim ve Malatya’nın her sorununa çare olalım, sizlere hizmet edelim” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.