ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gürkan: Malatya'yı Birlikte Ayağa Kaldıracağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan basın mensuplarını ziyaret ederek "Malatya'yı hep birlikte ayağa kaldıracağız" dedi. 

20 Nisan 2023 06:41
Gürkan: Malatya'yı Birlikte Ayağa Kaldıracağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan İstasyon Virajında bulunan Kültür ve Turizm Müdürlüğü yanında bulunan Basın Konteynır Merkezini ziyaret etti. Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Derneği Başkanı Mehmet Aydın ile Gazeteciler tarafından karşılanan Başkan Gürkan açıklamalarda bulundu.

Basın mensuplarından bilgi alan Başkan Gürkan "Malatya basınımız ile birlikte Malatya'yı ayağa kaldırmaya çalışacağız. Büyük bir afet yaşadık, yaraları sarmak için 6 Şubat'tan bu yana sahadayız. Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya'yı yeniden inşa etmek için çalışıyoruz. Yerinde dönüşüm yapmaktan yanayız" dedi. 

Malatya İçme suyu sorununu çözmek için çalıştıklarını da kaydeden Gürkan "Her türlü alternatifi araştırıyoruz. Biraz zaman alsa da Kaptajdan içme suyu içilir duruma gelecektir. Su ihtiyacını karşılamak için tankerlerle şehrin belli noktalarına su gönderiyoruz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.