ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvan Seçime Hazırlanıyor

 

17 Nisan 2023 22:40
Arguvan Seçime Hazırlanıyor

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, CHP Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, CHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Gül Nilay Mıllaoğlu,Z iraat Odası Başkanı Turan Aslantürk, Arguvan Doğal Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı  Süleyman Sırrı Yücel, Eymir Mahallesi Dernek Başkanı Hasan Ali Çakır, Belediye Meclis Üyeleri  Hasan Yılmaz, Avni Çıplak, Hasan Karael ve partililerle birlikte 14 Mayıs'ta yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekiliği Seçimleri kapsamında ilçeye bağlı  Kuruttaş, Kızık, Eymir, Akören, Çavuş, Bozan ve Armutlu Mahallelerimizdeki vatandaşları ziyaret ettiler.,

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan  Mehmet Kızıldaş "Bizleri güler yüzle karşılayan, ilgilerini esirgemeyen,samimi bir sohbet gerçekleştirme imkanı bulduğumuz vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

 #arguvanbelediyesi #mehmetkızıldaş #arguvan

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.