ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Maskeli Oto Hırsızları Yakayı Eleverdi

Malatya’da serviste bırakılan otoyu çalan 2 maskeli kişi yakalandı. 

17 Nisan 2023 23:00
Maskeli Oto Hırsızları Yakayı Eleverdi

Alınan bilgiye göre, Malatya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT (Jandarmanın Dedektifleri) ve Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından faili meçhul oto hırsızlık olayının çözülmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda; Mağdur H.K’nın 14 Nisan 2023 tarihinde 2. OSB’de faaliyet gösteren araç oto servisine bakım için aracını teslim etti. Aynı gün saat:10.30 sıralarında plakasız Opel Vectra marka bir araç ile kimliği belirsiz ve yüzleri maskeli iki 2 şahıs tarafından mağdura ait Renault Megan marka araç iş yerinden çalındı.

Olay ile ilgili aralıksız yapılan 16 saatlik çalışma sonucunda, olayı gerçekleştiren şüpheli şahıslar yakalandı. Çalınan araç yeni sanayi bölgesinde bulunarak sahibine teslim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.