ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Maltepe Belediyesi Arguvan’da Depremzede Çocukları Unutmadı

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen "Küçük Prens" isimli tiyatro gösterisini öğretmen ve öğrencilerle birlikte izledi. 

16 Nisan 2023 01:06
Maltepe Belediyesi Arguvan’da Depremzede Çocukları Unutmadı

Maltepe Belediyesi Arguvan’da depremden etkilenen çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel bir tiyatro gösterisi düzenledi.
Tiyatro Bozok tarafından 8 sezondur sahnelenen ve 700. oyununu bitiren ‘Küçük Prens’ Atatürk İlkokulu öğrencileri için sahnelendi. Filiz Bozok’un uyarlayıp yönettiği oyunda; Gökhan Soykök, Cansu Tarım, Emre Can Koç rol aldı.
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç "Depremzede çocuklarımıza 23 Nisanda bir armağan verelim diye yola çıktık. Yaralarımızı dayanışma içerisinde saracağız. Çocuklarımız geleceğimiz ve onlara güzel bir Türkiye hazırlamak için elimizden
ne geliyorsa yapmaktan geri durmayacağız. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutluyorum" şeklinde konuştu.
Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise; Maltepe Belediyemizin katkılarıyla Bozok Tiyatro Ekibi "Küçük Prens" isimli oyunuyla ilçemizdeki minik seyircilerinin karşısına çıktı. Oynanan tiyatro gösterisiyle depremzede
çocuklarımız yaşadıkları travmalardan bir nebze de olsa uzaklaşmış oldular. Sevgi, dostluk ve arkadaşlık temasının işlendiği müzikli ve danslı oyun, çocuklarımız tarafından sevilerek izlendi. Bu sayende çocuklarımızın yüzünü güldüren Maltepe Belediye Başkanımız Ali Kılıç ve bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.