ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Trakya Malatyalılar Derneği İftar da Bir Araya Geldi

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesinde kuruluşunun tamamlayan Trakya Malatyalılar Derneği Yöneticileri İş adamı İbrahim Uncu'nun verdiği İftar yemeğinde bir araya geldiler. 

12 Nisan 2023 22:28
Trakya Malatyalılar Derneği İftar da Bir Araya Geldi

Çorlu ilçesindeki Cafes Restoran ve Cafe'de verilen iftar yemeğine Trakya Malatyalılar Derneği Başkanı Dr. Alirıza İçel, Tekirdağ Sağlık Gurup Başkanı Dr. Hacı Bayram Zengin ile Trakya Malatyalılar Derneği yöneticileri iş adamları katıldılar. Trakya Malatyalılar Derneği Yöneticisi ve iş insanı İbrahim Uncu tarafından verilen iftar yemeğinde konuşan Trakya Malatyalılar Dreneği Başkanı Dr. Ali Rıza İçel Kuruluş sürecini tamamladıklarını belirterek "Trakya'da yaşayan tüm Derneklerimiz ve malatyalılar ile birlikte bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Yöneticimiz İbrahim Uncu'nun verdiği iftar yemeğinde yapacağımız çalışmaları da gözden geçirdik. Yemeğe katılan iş adamlarımıza ve dernek yöneticilerimize teşekkür ediyoruz" dedi. 

Çorlu'da oturan İş incası İbrahim Uncu'da iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederek bir araya gelmenin önemine işaret etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.