ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvan Belediye Başkanı Kızıldaş'tan Köylere Ziyaret

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ilçeye bağlı köyleri ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Kızıldaş seçimlere hazır olduklarını bildirdi. 

11 Nisan 2023 10:50
Arguvan Belediye Başkanı Kızıldaş'tan Köylere Ziyaret

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş yaptığı açıklamada "Bir yandan depremin açtığı yaraları sarmaya çalışırken bir yandan da 14 Mayıs 2023'te yapılacak 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri için çalışmalara başladık. Bu bağlamda CHP İlçe Başkanı Ekber Aslantürk, CHP Kadın Kolları Başkanı Gül Nilay Mıllaoğlu, Ziraat Odası Başkanı Turan Aslantürk, Arguvan Doğal Kırsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Süleyman Yücel, Eymir Mahallesi Dernek Başkanı Hasan Ali Çakır, mahalle muhtarlarımız, belediye meclis üyemiz, parti mensubumuz ve gönüllü arkadaşlarımızla Karahöyük, Ermişli, Çayırlı, Kızıluşağı, Gürge, Konakbaşı, Koçak ve Kuyudere mahallelerimizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılanmak bizleri mutlu etti. Birlikte başaracağımıza olan inancımız daha da arttı. Size söz yine baharlar gelecek" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.