ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Türk Polis Teşkilatı 178. Yaşında

Emniyet Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya POMEM Müdürü Faruk Nalçacı ve Emniyet Müdürlüğü personeli Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti. 

10 Nisan 2023 04:13
Türk Polis Teşkilatı 178. Yaşında

Vali Şahin: “6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen büyük deprem felaketinin ardından, enkazlarda arama kurtarma faaliyetlerinde günlerce fedakârca görev yapan, arama kurtarma çalışmalarının tamamlanmasının ardından ise, mesai mefhumu gözetmeksizin halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, depremzede kardeşlerimize her konuda destek olan tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu ömürler temenni ediyorum” dedi.

Şehitlerimiz ve vefat eden Gazilerimiz için Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Mevlit okutuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.