ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Tekirdağ'da Malatyalı Aday Seçilecek sırada yer aldı

Tekirdağ'da CHP Listesinden üçüncü sırada Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatyalı Cem Avşar Milletvekili adayı olarak gösterildi. 

09 Nisan 2023 04:49
Tekirdağ'da Malatyalı Aday Seçilecek sırada yer aldı

Tekirdağ'da 2 dönemdir Milletvekili olarak görev yapan Malatya-Hekimhan doğumlu Candan Yüceer'in bu kez aday olmadığı CHP'de, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar, seçilmesine kesin gözüyle bakılan üçüncü sırada aday gösterildi.

CEM AVŞAR KİMDİR?

Cem Avşar 1988 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Malatyalıdır. Lisans öğrenimini Berlin ve Cambridge Anglia Ruskin University’de ekonomi üzerine tamamladı. İş insanı. Yurtiçi ve yurtdışında inşaat ve turizm üzerine faaliyet göstemektedir. 2019 yılından bu yana Cem Vakfı Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. İyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir. Cem Avşar evli ve 4 çocuk babasıdır.

9 Mart 2020 tarihinde Ali Babacan öncülüğünde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi‘nin kurucuları arasında yer aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.