ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Tahsin Yılmaz: Ayağa daha güçlü kalkacağız

Ak Parti Malatya milletvekili aday adayı İş insanı Tahsin Yılmaz, Malatya’da deprem felaketinin yaralarının sarılmaya başlandığını ve kısa sürede sıkıntıların aşılacağına inandığını vurgulayarak,” Malatya ayağa daha güçlü kalkacak. “dedi. 

05 Nisan 2023 10:42
Tahsin Yılmaz: Ayağa daha güçlü kalkacağız

6 şubat günü yaşadığı büyük felaketten en fazla etkilenen şehirlerden olan Malatya’nın, zor günleri güçlü Ak Parti iktidarı ile geride bırakacağını ve 14 mayıs seçimleri ile güçlenecek Ak Parti iktidarının   “Türkiye Yüzyılı” hedefi ile  Türkiye’yi bölgesinin lider ülkesi yapacağını belirten  milletvekili aday adayı Yılmaz,  “ Çok büyük bir felaket yaşadık. İnsanlar böylesine büyük bir felaketten sonra toparlanmanın zor olacağı düşüncesi ile zaman zaman karamsarlığa kapılıyorlar. Ancak,  ortaya konan çalışmaları ve hedefleri görünce umutsuzluk yerine umuda bırakıyor. İnsanlarımız zorlu sürecin tecrübesi ve güçlü lideri ile ancak AK Parti iktidarı ile aşılacağının farkında. 14 Mayıs seçimleri bu yüzden büyük önem taşıyor. Türkiye’nin ve bölgenin bir macera arayışına ihtiyacı yok. İstikrara ve güçlü, kararlı bir  iktidara ihtiyacı var. Ak Parti Türk halkının güvenini kazanmış ve bu güvenin hakkını vermiş bir partidir. Hem bölge hem Malatya bu felaketin izlerini  çok hızlı silip, ayağa daha güçlü kalkacaktır.  Malatya her seçimde olduğu gibi yine sandıktan rekor bir destekle, Ak Parti iktidarına güç verecektir. Bu inançla çıktığımız yolda bize görev verilir ise  bütün gücümüzle Malatya için , ülkemiz için çalışacağız” şeklinde konuştu.   

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.