ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Sanatçılar Deprem Bölgesine Yardım Getirdi

Türk Halk Müziğinin ünlü sesleri Ender Balkır ve Erdal Erzincan ile Sanatçı Onur Buldu getirdikleri yardım malzemeleri ile deprem bölgesini ziyaret edip ağıtlar yaktılar. 

02 Nisan 2023 08:25
Sanatçılar Deprem Bölgesine Yardım Getirdi

Türk Halk Müziği Sanatçısı Ender Balkır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yaşadığımız deprem felaketi sonrası Malatya-Merkez Ataköy Mahallesi, Doğanşehir Çığlık, 23 Evler mahalleleri ile Akçadağ Ören köylerini ziyaret ettik. Bölgede konuştuğumuz canlarımızın ihtiyaçlarını dinledik. En büyük problem barınma. Çadırlar maalesef kalmak için elverişli değil ve acil olarak daha fazla konteynerlara ihtiyaç var. Ayrıca hayvancılık yapan vatandaşlarımız için büyük çadırlar gerekmekte. Gündem değiştikçe maalesef deprem ve depremzede ihtiyaçları ikinci planda kalıyor. Yardımlar giderek azalmış.Lütfen insanlarımızı unutmayalım, unutturmayalım. Bu felaketin üstesinden hep beraber gelelim. Sevgiler…" dedi.

Daha sonra Deprem bölgesinde çocuklar ve vatandşlarla sohbet eden sanatçılar depremin acısını unutturacak türküleri ve ağıtları seslendirdiler Sanatçılar beraberinde getirdikleri yardım kolilerinği de vatandaşlara dağıttılar.

Erdal Erzincan Özgür Emire

#malatya #erdalerzincan #onurbuldu #enderbalkır

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.