ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

İş Adamı Boyraz AK Partiden Aday Adayı

İş adamı ve AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Boyraz Ak Partiden Malatya Milletvekili aday adayı olduktan sonra çalışmalarını sürdürüyor. 

31 Mart 2023 10:27
İş Adamı Boyraz AK Partiden Aday Adayı

Malatya'da yapılan AK parti teşkilat temayyül yoklamasında adından söz ettiren Mahmut Boyraz, teşkilatları da gezerek destek istedikten sonra Ankara'da yapılan mülakata katıldı. Mahmut Boyraz "Siyasi hayatım boyunca, yaptığım görevlerde şahsıma destek veren başta İl Başkan’ımız olmak üzere; İl Başkan Yardımcılarımıza, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve Yönetimlerine ve siyasi büyüklerime ayrı ayrı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Destek ve dualarınızı bekliyor, saygılarımı sunuyorum" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.