ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gelecek Partisinin Aday Adayları Belli Oldu

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığı 28. Dönem Milletvekili Aday adayı listesini açıkladı. Gelecek Partisine 10 aday adayı başvurdu. 

29 Mart 2023 07:06
Gelecek Partisinin Aday Adayları Belli Oldu

  Gelecek Partisi İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan,  Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığı olarak 28. Dönem Milletvekili Aday adayı başvuru sürecini tamamlayarak Genel Merkeze bildirdiklerini açıkladı. 

 Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığından yapılan açıklamada; “ 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerin başta Malatya’mız olmak üzere tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.Yaşadığımız 6 Şubat depremlerinin yaralarını da bir an önce sarıp, hemşehrilerimizin hayatlarının normale dönmesi için gayret gösteriyoruz.Bu çerçevede yapılacak olan seçimlerde Gelecek Partisi’ne Malatya’dan aday adaylığı için başvuranların sayısının 10(on) olduğunu belirtmek istiyoruz.Aday adaylarımızın listesini de kamuoyuna paylaşıyoruz” denildi.

Aaday adayları şu isimlerden oluşuyor:

1.Dr.Ahmet Ercan Uçkan-İş İnsanı

2.Murat Naci Ekim-Avukat

3.Levent Ergül-İş İnsanı

4.Burcu Sakarya-İş İnsanı

5.Mehmet Demir- Mali Müşavir

6.Hidayet Özdemir-Mali Müşavir

7.Osman Bereket-Emekli Asker

8.Fatma Dinçer-Ev Hanımı

9.Okan Irmak- Avukat

10.Fuat Bayer- Avukat

                                                                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.