ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Depremzedeler İçin Ankara'da Konser Düzenlendi

Ankara Malatyalı dernekler Birliği ( MADEB) ev sahipliğinde bağış geliri Malatya'daki depremden etkilenen hemşerilerimize  katkı sunmak , konteyner  almak amaçlı Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezinde yaklaşık 2000 bin kişilik bir konser düzenlendi. 

27 Mart 2023 15:51
Depremzedeler İçin Ankara'da Konser Düzenlendi

Etkinliği düzenleyen MADEB Başkanı İnşaat Mühendisi Battal Yıldız, "depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" dedikten sonra  yaptığı konuşmada "Öncelikle bu etkinliğe büyük katkı sunarak destek  veren hemşehrimiz  Doç.Dr Süleyman Bulut ve Vital sağlıkçılar müzik gurubuna, hiç bir  ücret almayan sanatçılarımız Yusuf Gül, Etna, Gülay ve Hüseyin Turan ile salonu bedelsiz   tahsis eden Yenimahalle Belediye başkanımız Fethi Yaşar   beye ve  deprem süresince yoğun emek veren dernek başkanlarımıza ve onlarca işadamı ,yardımsevere  ve adını anmadan geçemeyeceğim Koru hastaneleri sahibi  hemşehrimiz Prof. Dr. Hasan Biri beye de  teşekkür ediyorum" dedi.

MADEB Başkanı İnşaat Mühendisi Battal Yıldız "Depremden sonra Tüm Malatya dernekleri olarak Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) ve Malatya Dernekler Birliği (MADEB)e bağlı tüm dernekler araya gelerek Yardım komisyonları  ve yardım havuzları oluşturduklarını ve  bu birliktelik ve güç sayesinde  Binlerce depremzedelerimize barınma, ev eşyası tamamlama,iş bulma,burs verme,maddi destek ve sağlık konularında Destek olduklarını ve bu desteğin artarak devam edecektir. 

Yıldız "Malatya yıkılınca üzüntümüz katlanarak büyüdü, yaraları sarmak için günlerdir çalışıyoruz. Tüm Malatyalılar seferber olmuştur. Bizler Malatya'yı yeniden kurmak içinde elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43