ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Nejat Fırat İYİ Partiden Aday Adayı Oluyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilgi Teknolojileri eski Genel Müdürü Nejat Fırat, milletvekili adaylığı için bürokrasideki görevinden istifa etti. 

20 Mart 2023 11:52
Nejat Fırat İYİ Partiden Aday Adayı Oluyor

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle genel müdürlük görevinden alınan Nejat Fırat, İyi Partiden milletvekili adayı olmak için Bakan Müşaviri olarak sürdürdüğü görevinden istifa etti. iyi Parti Genel Merkezi’ne adaylık dilekçesini veren Nejat Fırat’ın, seçim yarışına Malatya’dan Milletvekili Aday Adayı olduğu öğrenildi.

Nejat Fırat açıklamasında "14 mayısta yapılacak milletvekili seçimlerinde Malatya ili, İyi partiden milletvekili aday adayı olmak üzere bulunduğum görevden istifa ettim. Dost ve hemşehrilerimizin teşvik ve destekleriyle çıkmış bulunduğum bu yolda Allah memleketime, ülkeme hizmet etmeyi nasip etsin inşallah" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43