ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Prof.Dr. Pekdemir İYİ Partiden Aday Adayı Oldu

İnönü Üniversitesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Pekdemir İYİ Partiden Malatya Milletvekili aday adayı oldu. 

18 Mart 2023 19:37
Prof.Dr. Pekdemir İYİ Partiden Aday Adayı Oldu

Prof. Dr. Hasan Pekdemir  yaptığı açıklama da "14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.Dönem Milletvekilliği seçimi için 14 yıldır görev yaptığım İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanlığı görevimden ayrıldım. Pandemi ve ardından gelen deprem felaketi süresince hem Malatyalı hemde Hekim olarak memleketimizin yaralarını sarmaya çalıştım. Önümüzdeki günler de şehrimiz ve ülkemizin kaderinin belirleneceği 14 Mayıs akşamı,hizmetimizi arttırabilmek adına @iyiparti  Malatya Milletvekili Aday Adayıyım.Tüm hemşerilerimin desteğini bekliyorum" dedi. .#malatya #iyiparti #seçim

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.