ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hemşerimiz Ali Çetin Tekirdağ'dan Aday Oldu

Tekirdağ>'da iş adamı ve A>K Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Çetin, AK Partiden Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı oldu. 

18 Mart 2023 11:03
Hemşerimiz Ali Çetin Tekirdağ'dan Aday Oldu

Tekirdağ'dan Milletvekili Aday Adayı olan hemşerimiz Ali Çetin, Tekirdağ Halk Grup Başkanı Hacı Bayram Zengin ile Malatyalılar Derneği Başkanı Mehmet Barut, Trakya Platformu Başkanı A>li Riza İçel>'i ziyaret etti. Malatyalıların destek verdiği Ali Çetin, Tekirdağ>'da ziyaretlerini sürdürüyor.

Ali Şahin yaptığı açıklamada "Değerli Hemşehrilerim; Başlangıçtan beri gönüldaşı olduğum evim, yuvam, çocuklarımın ve ülkemin geleceği olan Ak Parti’de İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı gibi çeşitli kademelerde görevde bulundum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde görev ayırt etmeden, Tekirdağ'ımıza hizmet yolunda tarafıma tevdi edilen tüm görevleri “aşk ile koşan yorulmaz” düşüncesiyle ifa etmeye çalıştım. Zaferle çıkacağımıza inandığım 2023 Seçimlerinde Türkiye Yüzyılı'nı birlikte İnşaa edeceğimize olan inancım tamdır. Değerli Hemşehrilerim; Yaptığımız istişareler sonucunda 28. Dönem genel seçimlerinde Tekirdağ'ımızı Yüce Meclisimizde temsil edebilmek adına Akparti’den milletvekili olmak için aday adayı oldum. Kuruluştan bu yana birlikte çalıştığım dava arkadaşlarıma, benden desteğini hiç bir vakit esirgemeyen hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım. Ayrıca bu kutlu hizmet yolunda Akparti’den aday adayı olan ve olacak kardeşlerime de hassaten başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcımız olsun." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.