ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gürkan, Yeni Malatyaspor'da kararını verdi: Dere geçilirken at değiştirilmez

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan katıldığı bir televizyon proğramında BTCTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ile ilgili olarak “Adil Başkan’a istifa çağrıları var. Ben şuna taraftarım. Dere geçerken at değiştirilmesi doğru bir şey değil” dedi. 

22 Mart 2020 13:30
Gürkan, Yeni Malatyaspor'da kararını verdi: Dere geçilirken at değiştirilmez

“TFF BAŞKANINI ARADIM”

Başkan Gürkan BTCTurk Yeni Malatyaspor’daki kötü gidişatı değerlendirirken: “Malatyaspor Malatya’nın ortak paydasıdır. Malatyaspor Malatya’nın değeridir. Malatyaspor’un son haftalarda düşmüş olduğu durum bütün Malatyalıları üzmektedir. Neler yapabiliriz diye düşündük. Öncelikle Malatyaspor Başkanı ile görüştük. Konuştuk “bu niye böyle gidiyor” diye. Adil Başkan’a istifa çağrıları var. Ben şuna taraftarım. Dere geçerken at değiştirilmesi doğru bir şey değil. Bir durum var ve Malatya kötüye gidiyor. 2 yarı hiçbir galibiyet alamamışız. Kendi evimizde 10 kişi kalan rakibimize mağlup olmuşuz. Bunlar doğru şeyler değildir. Malatyaspor Başkanı ve geçmiş teknik yöneticiyle görüştük. Yine dün Valimiz, il başkanımız ve Teknik Direktörle görüştük. O yetmedi Spor Bakanımızı, TFF Başkanını ve üyelerini  aradım. ” dedi..

KAVGA ETME ZAMANI DEĞİL

Gürkan, önümüzdeki süreçte bütün Milletvekilleri ile bir araya geleceklerini belirtirken: “Biz Malatyaspor’un ligde kalmasını ve önümüzdeki süreçte yeni bir yönetim anlayışını ve Malatya’ya bu stresi yaşatmayan bir takım arzu ediyoruz. Ama bir şehirde yönetimin değişmesikolay bir hadise değildir. Değiştirmek kolay. Ama iyi düşünülmesi lazım. Biz her türlü desteği veriyoruz. Mevcut yönetimin sorunları halletmesi lazım. Ekstra kaynak belki bizim bir şirketimiz kısmen bir destek verecek. Bunu Başkanla görüştüm. Artık Malatya’ya destek vermek zorundayız. Bu yönetimle bu teknik heyetle Malatyaspor’u ligde tutmanın gayreti içerisinde olacağız. Kavga etme zamanı değil. Önümüzdeki süreçte eksikler varsa divanı toplarız. Şu anda takımımızın ve yönetimimizin yanında dimdik durmamız lazım.” şeklinde konuştu.

Haber:Malatyaakhaber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.