ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Malatya Bir Kez Daha Yıkıldı

Merkez üssü Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi olan saat 12.04’te 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Depremin derinliğinin 6.9 km olduğu açıklandı. Depremde hasarlı bazı binaların çöktüğü belirtilerek enkazlarda kurtarma çalışmaları başladı. 

27 Şubat 2023 17:31
Malatya Bir Kez Daha Yıkıldı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan saat 12.04'te 5.6 büyüklüğünde depremde 22 binanın yıkıldığını, 20 vatandaşın hastaneye kaldırıldığını, 5 vatandaşın enkazdan çıkarıldığını söyledi. 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan saat 12.04'te 5.6 büyüklüğünde deprem ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, “Yeşilyurt merkezli 5.6 şiddetinde deprem yaşadık. İlk belirlemelere göre 22 binamız yıkıldı. 20 vatandaşımızı hemen hastanelere intikal ettirdik. 5 vatandaşımızı da enkazlardan kurtardık. Şuan ilk belirlemelere göre herhangi bir vatandaşımız vefat etmedi. Valiliğimiz, 2.Ordu Komutanlığımız, Jandarma Komutanlığının, İl Emniyet Müdürlüğünün tüm ekipleri şuanda sahada, enkaz çalışmalarında ve yıkılan binaların başındalar. İnşallah hızlı bir şekilde, tüm vatandaşlarımızı sağ bir şekilde depremlerden kurtaracağız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43