ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Trakya Malatyalılar Derneği depremzedelerin yanında

Trakya Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından depremzedelere ziyaret gerçekleştiriliyor.  6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen yıkıcı depremler birlikte 11 ilde binlerce bina yıkıldı, binlerce bina ağır hasar alırken, binlerce insan ise yıkıcı depremde enkaz altında can verdi. 

26 Şubat 2023 17:18
Trakya Malatyalılar Derneği depremzedelerin yanında


Deprem sonrası evini kaybeden vatandaşlar ise başka illere gitti, tahliye oldu. Depremzedeleri misafir eden bu bölgelerden biriside trakya oldu. Trakya Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğide depremden bölgeye sığınan vatandaşlara ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor. 
Yapılan ziyaret değerlendirenTrakya Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Rıza İcel, "Trakya Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak bünyemizde tüm Anadolu halklarının temsilcileri olarak  Yönetim Kurulu Üyesi ihsan Albal, İş insanı Zihni Kumaşoğlu Yönetim Kurulu Üyesi ve İş İnsanı Harun Fırat Yönetim Kurulu Üyesi ve İş İnsanı Naim Büyükduman, Yönetim Kurulu Üyesi ve İş İnsanı,Hamit Hamitoğlu Yönetim Kurulu Üyesi ve İş İnsanı, İsa Bölükbaşı, Yönetim Kurulu Üyesi ve İş İnsanı, Ahmet Kerem Çilingir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Hüseyin Erdoğan ve Dr. Haci Bayram Zengin ile birlikte bugün Tekirdağ sevdalısı iş insanı ve AK Parti il başkan yardımcısı  Ali Çetın  beyi ofisinde ziyaret ederek Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde Malatya'da yakınlarını kaybı münasebeti ile baş sağlığı ziyaretinde bulunduk. Rabbim bir daha böyle açılar göstermesin. Tüm vefat eden kardeşlerimize Allahtan Rahmet yakınlarına sabırlar,yaralılarımıza da acil şifalar  diliyorum."ifadelerinde bulundu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.