ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ergün ve Gülebak Basın İlan Kurumu Yönetimine Seçildi

Basın İlan Kurumu Genel Kurulunda yapılan seçimlerde Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu tarafından desteklenen ve Anadolu Gazete Sahipleri Temsilciliğine seçilen Mehmet Ergün ve Tahir Gülebak Basın İlan Kurumu Yönetim Kuruluna seçildiler. 

24 Şubat 2023 16:52
Ergün ve Gülebak Basın İlan Kurumu Yönetimine Seçildi

Basın ilan Kurumu Genel Kurulunda yapılan seçimde, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu tarafından desteklenerek Anadolu Gazeteciler Temsilciliklerine seçilen Bilecik Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ergün ile Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tahir Gülebak Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu üyeliklerine seçildi. Anadolu Gazete Sahipleri Temsilciliğine seçilen Mehmet Ali Dim ise Yönetim Kuruluna girmedi. 
Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner "TGK camiası  tarafından desteklenen ve Yönetim Kuruluna seçilen Mehmet Ergün ve Tahir Gülebak arkadaşlarımızı kutluyor, TGK ailesi ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti olarak başarılar diliyoruz" dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.