ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MGC Başkanı Güner’den teşekkür

Merkez üstü Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından mesleğini icra eden basın mensuplarına destek olan herkese MGC Başkanı Vahap Güner’den teşekkür geldi. 

13 Şubat 2023 06:27
MGC Başkanı Güner’den teşekkür

Malatya Gazeteciler cemiyeti başkanı Vahap Güner yayınladığı teşekkür mesajında şunları söyledi; "Yaşanan depremin ardından Malatya 'da basın mensuplarının çalışması için  bir adet Karavan ve çadır  göndererek Basın  Merkezî kuran ve basın mensupları ve Kurtarma Ekiplerine malzeme gönderen Medya İş Genel Başkanı Sezai Ballı ve Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir'e, Basın  merkezini ziyaret eden TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı, ve arkadaşları Mehmet Ergün ve Mustafa Arslan'a, telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten Cemiyet Başkanlarımıza ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. “

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.