ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvanspor, Emin Adımlarla İlerliyor: 0-0

Deplasmanda Muşspor ile karşılaşan Malatya Arguvanspor berabere kalarak haftayı bir puanla kapatmasını bildi. 

23 Ocak 2023 00:08
Arguvanspor, Emin Adımlarla İlerliyor: 0-0

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Arguvanspor 19. maçında Muş 1984 Muşsporla  0-0 berabere kaldı. Alınan bi,r puanla ligde kalma konusunda emin adımlarla ilerleyen Arguvanspor 9. sıradakiş yerini korudu.

KOPAN: 10 kİŞİ KALDIK AMA PUAN ALMASINI BİLDİK

Arguvanspor Teknik Direktörü Okan Kopan, Muş 1984 Muşspor maçı konusunda yaptığı değerlendirmede; "Çok zor bir deplasmandan 1 puan çıkarmasını bildik.Oyuncularım inanılmaz bir taktiksel disiplin sergilediler.Abartmıyorum 5 net pozisyondan faydalanamadık.Rakibe bir pozisyon şansı dahi vermedik desem yeridir.İki maçtır gol yollarında fazlasıyla acemice davranıyoruz.Play off oynamak istiyorsak gol atmak zorundayız.Bu yönde çalışmalarımızı çeşitlendirmemiz gerekiyor.Hücum oyuncularımıza maçın ilk dakikalarını son dakikalar gibi oynatmayı öğretmemiz gerekiyor.Yinede skordan ve mücadeleden dolayı evlatlarımı,destek ekibimi,teknik ekibimi kutluyorum.Müsabakanın 65. inci dakikasında on kişi kaldık.Orta hakem Furkan arkadaşımıza kırmızı kart gösterdi,buna rağmen inanılmaz cesur ve kaliteli maç yöneten hakem triyosunu tebrik ediyorum.Son olarak bize inanarak birsürü yol katederek onurlu mücadelemizde bizleri yanlız bırakmayan saygıdeğer Arguvan Belediye Başkanımız Mehmet Kızıldaş ‘a ve dostlarımıza canı gönülden sonsuz teşekkür ederim" dedi. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.