ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

CHP'de Yeni Başkan Yıldız Görevi Devir Aldı

CHP Malatya İl Başkanlığına atanan Barış Yıldız görevi Enver Kirazdan devir aldı. 

12 Ocak 2023 01:27
CHP'de Yeni Başkan Yıldız Görevi Devir Aldı

CHP İl bainasında yapılan devişr teslim törerninde konuşan eski il başkanı Enver Kiraz "İl başkanlığı görevinden 20 gün önce istifa ettim. Bu 20 günlük süre içerisinde çalışmalarımıza aralıksız devam ettik. Her gün sahada olduk. Bugün 11 yıldır devam ettiğim il başkanlığı görevini teslim etmek için bir aradayız. Ben bugün buradayım, yarın sabahta burada olacağım. Görevimiz olsun olmasın biz parti mutfağından geliyoruz. Biz bu basamakları tırmana tırmana geldik. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönülden bağlı insanlarız. Biz Malatya’ya gönülden bağlı insanlarız. Ben, milletvekilimiz Veli Ağbaba il başkanıyken gençlik kolları başkanıydım, yöneticisiydim. Ben il başkanıyken de Barış Yıldız gençlik kolları başkanımdı, yöneticimdi. Bugün çok mutluyum, çok gururluyum çünkü emaneti sağlam ele bıraktığımdan eminim. İl başkanlığı koltuğu sıradan bir koltuk değil, Mustafa Kemal Atatürk’ü temsil eden koltuktur. Barış başkan çok önemli bir koltuğu devralıyor. Genel başkanımız, liderimiz, 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun temsilcisi olacak. O koltuk Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Karaoğlan Bülent Ecevit’in, hemşerimiz İsmet İnönü’nün koltuğudur.  İl Başkanlığı koltuğu Barış Yıldız’a emanettir, yolu açık olsun, yolumuz açık olsun" dedi. 

Görevi devir alan CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız da konuşmasında "Değerli Ağabeyim, bugüne kadar gençlik kolları başkanı, Parti Okulu eğitmeni partimizin birçok etkinliğinin, toplantısının, mitinginin organizasyonunda, iki dönemdir il eğitim sekreteri olarak 10 yılı aşkın bir süredir birlikte çalışmaktan şeref duyduğum, çok şey öğrendiğim değerli başkanım Enver Kiraz’a hem bu konuşması hem de partimize olan emeği için teşekkür ediyorum yürekten selamlıyorum. Partimizde gençlik kolları başkanlığı yapmış, il yöneticiliği yapmış yıllarca partisine emek verdikten sonra il başkanı olmuş partimizin neferi Enver Kiraz bugün görevi; Partimizde gençlik kolları başkanlığı yapmış, il yöneticiliği yapmış, 20 yaşından beri 17 yıldır partimizde görev almış bu partinin neferi Barış Yıldız kardeşine, yol arkadaşına devir ediyor.  Bu açıdan bu devir teslim sadece Malatya için değil tüm Türkiye’de partimize emek verenlerin önemsediği ve alkışladığı bir devir teslimdir. Sizlere seslenirken sadece partililerim diye seslenmek istemiyorum. Katılanları ve bugün aramızda bu binaya ilk defa gelenleri, Malatya’nın tüm renklerini her kesimden dostlarımı görüyorum. Hepiniz şeref verdiniz hoş geldiniz.  Biliniz ki bu toplantının değerini sizlerin burada olmasının kıymetini ve değerini bilerek siyaset yapacak ve tüm Malatya’yı kucaklayacağız" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.