ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

GÜRKAN: YENİ MALATYASPOR İÇİN TEK YÜREK OLALIM

Malatya Büyükşehir belediye başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Malatyaspor ile alakalı düşüncelerini paylaştı. Gürkan, “Fitne, fesat içerisine girmeden hep birlikte tek yürek olarak inşallah neticeye kavuşuruz” diyerek birlik beraberlik çağrısı yaptı. 

11 Ocak 2023 10:41
GÜRKAN: YENİ MALATYASPOR İÇİN TEK YÜREK OLALIM

Malatya Büyükşehir belediye başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde Yeni Malatyaspor’a verilen destekler hakkındaki sorulara yanıt verdi.

Gürkan Yeni Malatyaspor için kamuoyuna birlik beraberlik mesajları vererek; “Bunları kamuoyunda pek deklare etmedik. Yapılan işlerin her alanda olduğu gibi yüzde 5’i, yüzde 3’ü anlatılıyor aslında. Malatyaspor’un gıdalarını, yiyeceklerini, ulaşımla ilgili, statla ilgili ihtiyaçları karşılıyoruz. Diğer taraftan prim noktasında ve bu sözleşmelerin feshini sonuçlandırmak isteyen futbolcularımızın ücretlerinin ödenmesi noktasında gereği yapıldı. Bundan sonraki süreçte sahada top oynayacak halimiz yok. Malatya kamuoyu da buna sahip çıkacak, Malatyalılarda buna sahip çıkacak. Fitne, fesat içerisine girmeden hep birlikte tek yürek olarak inşallah neticeye kavuşuruz diye düşünüyorum. “dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.