ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Milli Sporcudan MGC’ye Ziyaret

İnönü Üniversitesi Spor bilimleri fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yapan akademisyen ve tekvandoda milli sporculuk yapmış olan Hülya Berktaş Bingöl’den Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC)’ye ziyaret gerçekleştirdi. 

10 Ocak 2023 09:56
Milli Sporcudan MGC’ye Ziyaret

Haber:  Onay OZAN  10 Ocak Çalışan gazeteciler günü vesilesiyle İnönü Üniversitesi Spor bilimleri fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yapan akademisyen ve tekvandoda milli sporculuk yapmış olan Hülya Berktaş Bingöl MGC’ye ziyaret gerçekleştirerek günlerini kutladı.

Bingöl; “İnönü Üniversitesi Spor bilimleri fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yapmaktayım. Akademisyenim ve tekvando branşında milli sporcuyum. Bir dönem milli takım antrenörlüğü görevlerinde bulundum. Malatya’mız adına çeşitli ödüller kazandık. Biz bu ödülleri kazanırken her zaman MGC’nin olağanüstü desteğini gördük. Özellikle kendi şahsım ve üniversitem adına ben MGC başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Bizi her zaman anlamlı kıldı, bize değer kattı ve bizde yaptığımız programları, organizasyonları ulusal çapta duyurma fırsatını bize tanıdılar. Kendisinin şahsında hepinizin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyor saygılar sunuyorum”

Ziyaret için teşekkürlerini ifade eden MGC başkanı Vahap Güner ise;  “Bizde Hülya hanıma teşekkür ediyoruz. Gerçekten spor bilimleri fakültesinin Türkiye çapında duyulması noktasında önemli çaba sarf ettiler. Bizde her zaman böyle bir başarının yanında olmaya çalıştık ve bundan sonrada olmaya çalışacağız.” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.