ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Levent Vadisi Turizm Çekim Merkezi Oldu

Akçadağ belediye başkanı Ali Kazgan; “Akçadağ Levent vadisi Türkiye’nin çekim merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor” dedi. 

09 Ocak 2023 16:26
Levent Vadisi Turizm Çekim Merkezi Oldu

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Başpınar Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemekli kutlama programda gazetecilerle bir araya geldi. Düzenlenen yemekli kutlama programına Belediye Birim Müdürleri ile basın mensupları katılım sağladı. 
Program öncesinde Akçadağ’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler paylaşıldı. Turizmde çekim merkezi olma yolunda ilerleyen Levent Vadisi Seyir Terası ile çevresinde bitirilen ve yapımı devam eden işler, alanda Restaurant, WC, Macera Parkı (Cam Köprü, Dev Salıncak, Yamaç Salıncağı, Trambolin), Yürüyüş Rotaları, Dağ Bisiklet Yarış Parkuru yapım işleri tamamlanmış, Kamp alanı ve çevresi ile mağara satış ofisleri yapım işlerinde de son aşamaya gelindiği ifade edildi. 
Çalışmalar hakkında verilen bilgilendirmede; “Akçadağ Belediyesi ilçe genelinde işsiz vatandaşlara istihdam yaratmak amacıyla ilçe merkezinde kapalı alanı 3500 m2 olan Tekstil fabrikası kurmuş, kurulumunu tamamladığı Kilitli Parke Taşı Üretim Fabrikası ile de 77 mahallesinin parke taşı ihtiyacını karşılama anlamında önemli bir adım atmıştır.  Bu projelerin yanı sıra Belediyenin tamamen kendi bütçesi ile ihale edip yapımında son aşamaya geldiği “Sokak Sağlıklaştırma Projesi” kapsamında ilçe merkezinde yapılan dükkan ve binaların dış cephe giydirmeleri, boya, tamirat işleri ile “Meydan Park Düzenlemesi ve Cafe İnşaat Yapım İşi” Projesinde yapılan çalışmalar görülmeye değer hale gelmiş, ilçe merkezinin eski köhne harabe görünümü, yerini tarihi doku bozulmadan modern bir görünüme bırakmış” ifadelerinde bulunuldu. 
 Kutlama Programda konuşma yapan Akçadağ Belediye Başkanı Sayın Kazgan; “En zor şartlar altında dahi görev bilincini kaybetmeyen, üstün gayreti ile habercilik anlayışından ödün vermeksizin fedakârca çalışan değerli gazetecilerimiz ve basın mensuplarımız Türkiye'de ve dünyada yaşanan gelişmeleri takip etmemizi sağlayan, demokratik toplumun hiç şüphesiz en temel ihtiyaçlarından biridir. İçinde bulunduğumuz iletişim ağında bilgiye ulaşma hızı giderek kısalmakta ve doğru bilgiye ulaşmak gün geçtikçe daha da zorlaşmaktadır. İşte tam da bu noktada önemini bir kez daha idrak ettiğimiz haber etiği ilkesini içselleştirmiş tüm gazetecilerimiz ve basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, ilçemize ve şehrimize verdikleri hizmetlerden dolayı tüm gazetecilerimiz ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
 Kutlama Programında MGC Başkanı Vahap Güner’de gazeteciler gününü tebrik ederek, 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününün nasıl meydana geldiği konusunda tarihi süreci anlattı. 
Programın sonunda, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü anısına gazetecilere hediye takdiminde bulunuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43