ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Denizli halkı Malatyalı Halit Polat'ı konuşuyor

Denizli Pamukkale de 700 Yataklı oteli bulunan Malatya'nın Arapgir ilçesine bağlı Tejde köyünden olan Halit Polat, otelini korona virüsü salgınına karşı karantinaya alınacak vatandaşların hizmetine verdi. Polat'ın bu kararı Denizli'de günün konusu oldu 

21 Mart 2020 06:28
Denizli halkı Malatyalı Halit Polat'ı konuşuyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki 700 yataklı Polat Termal Otel,  koronavirüs ile mücadele etmek için hastane ve karantina alanı olarak halka açıldı.

Türkiye'nin önemli turizm destinasyonlarından Denizli’nin Pamukkale ilçesinde faaliyette olan 700 yatak kapasiteli Polat Termal Otel, sahibi Arapgirli Halit Polat tarafından koronavirüs ile mücadele etmek için hastane ve karantina alanı olarak halka açıldı.

Pamukkale ilçesinde oteller teker teker kapanırken, Polat Termal Otel sahibi otelinin koronavirüs mücadelesi için kullanıma açarak Türkiye'ye ve konaklama sektörüne örnek bir davranış sergiledi.

Denizlispor’un eski yöneticilerinden olan Halit Polat önce kendi halkının korunması gerektiğini belirterek sahibi olduğu 700 yataklı otelin hastane ve karantina alanı olarak kullanılabileceğini duyurdu. Hiçbir şeyin insandan ve halktan daha önemli olmadığını belirten 32 yıllık turizmci Polat'ın bu davranışı sosyal medyada da büyük destek gördü.

Kaynak: (THM) - Turizm Haber Merkezi

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.