ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Krizi, Gürkan Desteğiyle Atlattı

Zor günler yaşayan Yeni Malatyaspor'a sahip çıkan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Vali Hulusi Şahin'in girişimleriyle ödemeler yapılarak ekonomik kriz atlatılırken, Yeni teknik direktör Yılmaz Vural ile de yeni bir coşkuya hazırlanıyor. 

05 Ocak 2023 07:59
Yeni Malatyaspor Krizi, Gürkan Desteğiyle Atlattı

Yeni Malatyaspor’da ekonomik kriz ve futbolcuların serbest kalma ihtimeli harekete geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın futbolculara ödemeleri bizzat yapmasıyla geride kaldı.  
Yeni Malatyaspor'a sahip çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan görevlendirdiği Belediye Esenlik Şİrketi Genel Müdür Yardımcısı Ömür Yoldaş,  Antalya’ da ki kampta tüm futbolcuların bekleyen alacaklarını ödedi. Yeni Malatyaspor Kaptanı Rahman Buğra Çağıran ve Ömür Yoldaş ödemelerin yapılması ile ilgili açıklamalarda bulunarak Kulüpte tüm ödemelerin yapıldığını ve sorun kalmadığını ifade ettiler. 
Malatya’nın Başkanı Gürkan’ın talimatı ile Ömür Yoldaş ödemeleri yapınca Yeni Malatyaspor’da yüzler gülmeye başladı. Teknik direktör Yılmaz Vural takıma yeni bir hava getirirken taraftarlarda Bodrumspor maçı öncesinde hazırlık yaparak karşılaşmaya hazırlanmaya başladılar. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.