ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Eski Başkan Hacı Uğur Polat’ın Babası Vefat Etti

Eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın babası Turgut Polat vefat etti. 

02 Ocak 2023 08:41
Eski Başkan Hacı Uğur Polat’ın Babası Vefat Etti

ski Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Mehmet, Hanifi ve Eysel Polat’ın değerli Babaları Merhum  Turgut Polat vefat etti. Uzun süreden beri rahatsız olan Merhum Turgut Polat dün Hakkın rahmetine kavuştu. Merhum Turgut Polat’ın cenazısı bugün şehir mezarlığında öğle namazına müteakip kılınacak  cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.

Cenaze törenine Ak Parti Milletvekili MKYK üyesi Öznur Çalık, Milletvekili Hakan Kahtalı,Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay,Ak Parti Yeşilyurt ilçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya  STK Temsilcileri, Muhtarlar,.Ak Parti il ve ilçe yönetimi ile ile Polat ailesinin  yakınları, dostları  ile vatandaşlar katıldı.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak Merhuma Allah’tan rahmet Polat Ailesine ve yakınlarını başsağlığı dileriz,.

Taziye yeri Turgut Özal Mah.Yeşil Market karşısı  Aksa sitesi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.