ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yılmaz Vural 36 Yıl Sonra Yeni Malatyaspor'da

Yeni Malatyaspor Teknik direktörlüğüne, 36 Yıl önce Malatya'da Özkan Sümer'in yardımcısı olarak göreve başlayan Yılmaz Vural getirildi. 

02 Ocak 2023 16:40
Yılmaz Vural 36 Yıl Sonra Yeni Malatyaspor'da

Yilmaz Vural 36 yıl sonra Malatya'ya dönüyor. Malatyaspor Teknik Direktörü Özkan Sümer' in Yardımcısı olarak göreve başlayan Vural, 36 yıl sonra Yeni Malatyaspor da görev yapacak. Yukarıda Malatya'por'un eski forveti Cavit Kurucu' ya resimde vefat eden efsane Teknik Direktör Özkan Sümer'in yardımcısı olarak göreve başlayan Yılmaz Vural'ın yanında futbolcular Genç futbolcu Mustafa Taşar, Cavit Kurucu, Eren Talu,Feridun Özütok, Bünyamin Süral, Levent Numanoğlu ve stoper İbrahim birlikte görülüyor. 

Yeni Malatyaspor'un Antalya kampına katılacak olan Yılmaz Vurak 12 Ocak'a kadar Yeni Malatyaspor'u lige hazırlayacak. Antalya kampı öncesinde de futbolculara ödeme yapılması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.