ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvan Öğrencilere bir Öğün Yemek Vermeyi Başardı

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, ilçede eğitim gören öğrencilere bir öğün yemek verilmesine yoğun destek verilmesi nedeniyle teşekkür ederek yemek desteğine devam edeceklerini bildirdi. 

30 Aralık 2022 12:50
Arguvan Öğrencilere bir Öğün Yemek Vermeyi Başardı

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş,  "bu yıl Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek ilçemizde öğrenim gören tüm ilkokul düzeyindeki öğrencilerimize birer öğün gıda desteğinde bulunmaya başladık. Her geçen gün kötüye giden ekonomik koşullar, hem ailelerin hem de çocuklarımızın zor durumda kalmasına sebep olmakta, gelişim dönemindeki çocuklarımızı olumsuz etkilemekteydi. Tüm bunların farkında olarak sorumluluk almak, olanaklar dahilinde elimizden ne geliyorsa yapmak gerektiğine inandık. Başta ilçemizdeki öğrenciler ve aileleri olmak üzere çok farklı kesimlerden olumlu geri dönüşler ve destek aldık. Projemize ülkenin dört bir yanından eğitim gönüllüsü dostumuzun destek olması bizleri çok mutlu etti. Sesimizin bu kadar geniş kesimler tarafından duyulması ve desteklenmesi göğsümüzü kabarttı" dedi.

Kızıldaş açıklamasında "Ülkemizin içinde bulunduğu karanlıktan kurtulması, bilim ve sanatla yükselen bir toplum yaratmak, yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza faydalı olabilmek adına gerçekleştirdiğimiz bu projeye destek olan başta Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı’na, destek sunan ve sunacak olan tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Arguvan Belediyesi yaklaşık 600 öğrenciye bir öğün yemek vererek Türkiye'de tüm dikkatleri üzerine çekerek takdir kazanmıştı. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.