ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvanspor'un Sahasının Eksiklikleri gideriliyor

3.Lig 3. Gurupta Malatya'yı başarıyla temsil eden Malatya Arguvanspor, ikinci yarıdaki maçlarının Arguvan'da oynamak için sahasındaki eksiklikler gideriliyor. 

29 Aralık 2022 12:18
Arguvanspor'un Sahasının Eksiklikleri gideriliyor

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, "TFF 3. Lig 3. grupta mücadele eden Malatya Arguvan Spor'umuzun ikinci yarı maçlarını ilçemiz stadında oynayabilmesi için TFF raporu doğrultusunda stad eksiklerimizi tamamlamak için özverili bir şekilde çalışıyoruz. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik" dedi.

İkinci yarıya Antalya'da kamp yaparak hazırlanan Arguvanspor kadrosuna da takviye yaparak ikinci yarıda daha başarılı sonuçlar almalı hedefliyor. Arguvanspor'un ikinci yarı maçlarını Arguvanda oynaması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.