ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

GÜRKAN A.A.'NIN 'YILIN FOTOĞRAFLARI'NI OYLADI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı. Başkan Gürkan, Haber, Çevre-Yaşam ve Spor kategorilerinde foto muhabirleri ve muhabirler tarafından yurt içi ve yurt dışında çekilen fotoğrafların yer aldığı oylamada her bir kategoriden oy kullandı. 

29 Aralık 2022 04:11
GÜRKAN A.A.'NIN 'YILIN FOTOĞRAFLARI'NI OYLADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Anadolu Ajansı tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Yılın Fotoğrafları’ fotoğraf oylaması kapsamında 2022 yılının en iyi fotoğrafları oylamasına katıldı. Haber, Çevre-Yaşamve Spor Kategorisinde gerçekleştirilen oylamada fotoğrafları inceleyen Başkan Gürkan, üç kategoride beğendiği fotoğrafları oyladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, haber, spor ve çevre-yaşam kategorilerindeki karelere oy verdi.Haber kategorisinde AlejandroMartinez'in"Geride Kalan" başlıklı fotoğrafını, çevre-yaşam kategorisinde Muhammad Said'in "Mülteci kışı", sporda ise Arife Karakum'un "Paylaşılamayan" fotoğrafını seçti.

Yılın fotoğrafları oylamasına katılanMalatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, oylamada yer alan fotoğrafların güzel olduğunu belirterek Anadolu Ajansı çalışanlarına başarılar diledi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.