ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeşilyurt'ta Seyran Park Tesisleri Tanıtıldı

Yeşilyurt ilçesinin aile işletmesi olan Seyran Park Butik Otel, Kafe, Restoran ve Kır Düğün salonu basın mensuplarına tanıtıldı. 

24 Aralık 2022 23:26
Yeşilyurt'ta Seyran Park Tesisleri Tanıtıldı

Yeşilyurt İlçesinin Mollakasım Mahallesindeki Aliağa Ceddesinde dere kenarında işletmeye açılan Seyran Park Butik Otel, Kafe, Restorant ve Kır Düğün Salonunun sahipleri, Gülten Özlü ve Hasan Hüseyin Özlü. Tesis Müdüresi Züleyha Altuntaş Tam olarak hizmet vermeye başlayan Seyran Park tesisilerinin çok güzel bir doğal mekanda hizmet vermeye başladığını belirterek "Malatyalıları Tesislerimize bekliyoruz. Otelimizin yanı sıra Yeşilyurt lezeetlerini de sunuyoruz. Gelenlerin dinlendiği bu doğal mekanda misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlıyoruz" dedi. 

Yeşilyurt ilçesinde Seyran Park Otel ve Tesisileri sahibi Hasdan Hüseyin Özlü'de "aileden kalma bu yerde yaptığımız tesislerde hemşerilerimizi ağırlamak istiyoruz" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.