ALTIN
 2.104,05
DOLAR
 31,3822
STERLİN
39,7428
EURO
 34,0576

Battalgazi'de Derme Deresi Güzelleşiyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in önem verdiği Derme Deresi Rekreasyon Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

23 Aralık 2022 15:22
Battalgazi'de Derme Deresi Güzelleşiyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in seçim vaatlerinden sadece bir tanesi olan ve çevreyolu altı tabirini tamamen ortadan kaldıran 72 milyonluk Derme Deresi Rekreasyon Projesi’nde çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Şehit Fevzi Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmasıyla bütünleşen ve içerisinde; sosyal tesisler, yürüyüş ve bisiklet yolları, çardaklar, ışık tüneli, çocuk oyun alanları, spor alanları, kaykay pisti, seyir terası, kitap kafe, amfi tiyatro, mescit, şelale gölet, kanal üstü yaya köprüsü ve viyadük çalışmalarının yer alması planlanan proje, bölgeye yapılan en kapsamlı ve prestij çalışmaları arasında yerini alıyor. 2022 yılının Haziran ayında proje çalışmalarına başlanılan ve 2023 yılı içerisinde tamamlanması hedeflenen projenin bitmesi ile Battalgazi’nin estetiğine estetik güzelliğine ise güzellik katacak.

Hayata geçirdiği hizmet ve yatırımlarla ilçede hizmet destanlarına imza atan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Türkülere konu olmuş Derme Deresi Rekreasyon Projemiz, ilçemizin imajı açısından çok ama çok önemli bir proje. Çevreyolu altı tabirini ortadan kaldırarak projemizdeki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bizim bu ilçe için hizmet sözümüz var ve Medeniyetlerin şekillendiği bu kadim ilçemizi geleceğe hazırlamak, güzelleştirmek, eksikliklerini gidermek için durmadan, canla başla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner43