ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvanspor Evine Dönüyor

Türkiye 3. Lig 3. Gurupta Malatya'yı başarıyla temsil eden Arguvanspor, ilçede antrenman yapıp Malatya'da maç oynamaktan kurtuluyor. 3. Lig temsilcimizin Arguvan'da bulunan Stadının eksiklikleri giderilerek ikinci yarı maçlarını Arguvan'da oynayacak. 

20 Aralık 2022 18:06
Arguvanspor Evine Dönüyor

Malatya Arguvan Spor Kulübü'nün maçlarını en kısa zamanda Arguvan İlçe Stadı'nda oynanacak.TFF raporu doğrultusunda stad eksiklerinin giderilmeye başlandığı ve ikinci devreye yetiştirmek için özvereli bir çalışma yürütüldüğü ve stadın hazır hale gelmesiyle maçlarını artık evinde oynayacağı belirtildi.

Sezon başında takımın Malatya'da hazırlanması için istenen geçici bir tesisin Arguvanspor'a tahsis edilmemesi nedeniyle, Arguvansporlu futbolcular her gün Arguvan'a giderek antrenman yaparak Malatya'ya dönüyordu. Bu çileye rağmen Arguvanspor oynadığı 17 karşılaşmada 21 puanla ilk yarıyı 9. sırada kapatmayı başardı. 

Kadrosunu tekviye edecek olan Arguvanspor ikinci yarı maçlarını da Arguvan İlçesinde oynamaya hazırlanıyor. Stadın eksikliklerinin giderildiği ve TFF raporunun beklendiği öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.