ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

TGK, BİK Gazete Sahipleri Temsilci Adaylarını Belirledi

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Basın İlan Kurulunda Anadolu'da yayınlanan gazeteleri temsil etmek üzere seçilecek 3 Gazete Sahibi ile Prodüktörler Gurubundan seçimlere girecek 4 adayı belirleyerek çalışmalara başladı. 

10 Aralık 2022 16:24
TGK, BİK Gazete Sahipleri Temsilci Adaylarını Belirledi

Kilis Basın Cemiyetinin organize ettiği 26. Başkanlar Kurulu Toplandısında Türkiye Gazeteciler Konfederasyonunu oluşturan 9 Federasyon ile 81 İl'den gelen 65 İl Gazeteciler Cemiyet Başkanları toplanarak 25-26 Ocak 2023 tarihlerinde yapılacak BİK Seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlanma kararı aldılar.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu tarafından Basın Ilan Kurumuna Gazete Sahiplerini temsilen 14 yıldan bu yana aralıksız seçilerek görev yapan ve yapılan tüm seçimleri de kazanan TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Konya'dan Yenigün Gazetesi Sahibi Mustafa Arslan ve Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen Ocak ayında yapılacak seçimlerde aday olmayacaklarını Kilis TGK Başkanlar Kurulu Toplantısında açıklayarak "Bu güne kadar bizere destek verdiniz sizleri en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Şimdi seçimlere yeni adaylara destek olmakla birlikte, hep beraber yeni bir seçim sürecinde bizler adaymışız gibi çalışacağız. 25-26 Ocakta Anadolu'dan gelecek gazete sahibi ve temsilcileriyle seçimlere gireceğiz. Anadolu basını her zaman yanımızda oldu, bu kezde kendi temsilcilerini seçeceektir" diye konuştular.

 TGK Tarafından hazırlanan plaketler TGK Teşkilatladırma Başkanı Sefa Özdemir ve Kilis Basın Cemiyeti Başkanı Abdullah Alpdağ, Basın İlan Kuumunda Anadolu Basınını temsil edene Nuri Kolaylı, Şevket Erzen ve Mustafa Arslan'a plaket verdiler.

BİK'te uzun Yıllar Anadolu Basının temsil eden Kolaylı, Arslan ve Erzen plaket aldılar

 

TGK, BIK GAZETE SAHİPLERİ TEMSİLCİ ADAYLARINI BELİRLEDİ

Türkiye Gazeteciler Konfedarasyonu Kilis 26. Başkanlar Toplantısında toplanan 9 Federasyon ve 65 İl Cemiyet Başkanları 25-26 Ocak 2023 de yapılacak Basın İlan Kurumu Gazete Sahipleri Temsilci seçimlerinde Konfedarsyonun adaylarını belirlediler.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir Prodüktörler Gurubundan seçime girmesi kararlaştırılırken, BİK Anadolu Gazete Sahiplerini temsilende Şanlıurfa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tahir Gülebak, Bilecik Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve TSO Başkanı Mehmet Ergün ve Karadeniz Gazeteciler Federasyonu ve Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Başkanı Erdoğan Erişen'i aday gösterme kararı aldı.

TGK Bşkanı Nuri Kolylı, Ocak ayında yapılacak seçimlere hep birlikte hazırlanacaklarını belirterek "25 Ocak'ta Ankara Anadolu İllerinden gelecek Gazete sahipleri ve temsilcileriyle birlikte seçimlere katılacağız. Bu güne kadar yapılan tüm seçimlerde TGK adayları kazanmıştır. Adaylarımız tüm Anadoluyu tarayarak gazete sahiplerimizle görüşerek seçimlere güçlü bir şekilde girecektir" diye konuştu. 

Toplantıda konuşan Cemiyet Başkanları da seçimlere ortak adaylarla girilmesinin bir kez daha başarı getireceğini belirterek "TGK olarak belirlenen adaylara desteğimiz tam olacaktır" diye görüş belirttiler.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.