ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Galibiyeti Kaçırdı:1-1

Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşan Yeni Malatyaspor Cegizhan'ın peanalı golüyle ilk yarıyı 1-0 galip kapatırken, son dakikalarda yediği golle galibiyeti kaçıran taraf oldu. 

10 Aralık 2022 20:28
Yeni Malatyaspor Galibiyeti Kaçırdı:1-1

Yeni Malatyaspor 27. Dakikada Cengizhan Akgün'ün golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla kapandı. İkinci yarıda etkili olan Samsunspor 85. Dakikada Ahmet Sagat'ın attığı golle zorda olsa eşitliği sağladı.:1-1 Maçta bu sonuçla kapandı.

HÜSEYİN EROĞLU :İKİ PUAN KAYBETTİK

Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan Yılport Samsunspor teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "İki puan kaybettik ama alınan bir puan belki bizi şampiyon yapacak. Özellikle son bölümde yaptığımız birçok atağı sonuçlandıramadık. Oyunun son anına kadar bırakmadık ama galip gelemediğimiz için üzgünüz. İlk yarı biraz daha etkili oyun oynayarak rakibe üstünlük sağlayabilirdik ama bunu ikinci yarı yaptık. Bu lig, zor bir lig ve her rakip de zor, gol pozisyonu anlamında ceza sahasında birçok pozisyon yakaladık ama olmadı. Bundan sonra rakipler değil de bizim ne yapacağımız önemli" dedi.

HASAN ÖZER:GALİBİYETİ KAÇIRDIK

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer ise son haftaların formda takımı Samsunspor karşında galibiyeti kaçırdıklarını belirterek " "Rakibin analizini yapıp çalıştığımız oyun şablonu bizim için önemliydi. İlk devre Samsunspor'a çok fazla pozisyon vermedik. İlk devre istediğimiz gibi geçti. Bazı atakları sonuçlandıramadık. İkinci devre Samsunspor daha baskılıydı. İkinci gol fırsatını değerlendiremeyince son dakikalarda yediğimiz golle bir puanla dönmek zorunda kaldık. Üç puana ramak kalmışken yediğimiz gol bizi üzdü. Oyuncuların performans ve isteğinden memnunum. Alt sıralardan kurtulmak için bu maçtan puan ya da puanlar almak istiyorduk. Üç puan alamadığımız için üzgünüz." diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.