ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Kızılay Bin 500 Öğrenciyi Giydirdi

Kızılay Malatya Şubesi Bin 500 ilkokul öğrencisini giydirdi 

06 Aralık 2022 19:45
Kızılay Bin 500 Öğrenciyi Giydirdi

Malatya Kızılay İl Başkanlığı tarafından bin 500 ilk öğretim öğrencilerine kıyafet yardımında bulundu.

İlimiz genelinde tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere Kızılay il Başkanlığı tarafından bot ve mont desteği sağlandı yaklaşık 1500 öğrenciye ulaşan Kızılay İl Başkanlığı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Osman Korkut  ”Geleceğimizin teminatı olan minik kalplere dokunmak, onların o masum tebessümleri ile bu soğuk kış günlerinde yüreğimiz ısıtmaya devam ediyoruz. Biz gönül elçileriyiz emanetleri en doğru şekilde yerine ulaştırmaya çalışıyoruz. Soğuk kış günlerinde çocuklarımız üşümesin diye çıktığımız bu yolda yaklaşık 1500 öğrenciye ulaştık ve ulaşmaya devam ediyoruz. Bu yolda bizi yalnız bırakmayan bağışçılarımıza şükranlarımızı sunarız.“ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.