ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arguvanspor Lidere çelme Atıp, Tırmanışa Geçti: 0-0

3. Lig 3 Gurupta mücadele eden Malatya Arguvanspor 14. Hafta karşılaşmasında 68 Aksaray Belediyespor ile deplasmanda karşılaştı. Lidere gol fırsatı vermeyen Arguvanspor aldığı bir puanla ligdeki tırmanışını sürdürdü. 

28 Kasım 2022 11:19
Arguvanspor Lidere çelme Atıp, Tırmanışa Geçti: 0-0

Malatya'da antrenman yapması için bir tesis dahi bulamayan Arguvansporlu futbolcuların onurlu mücadelesi Aksaray'da da devam etti. 68 Aksaray Belediyekarşısınd agüzel futboluyla rakibe zor anlarda yaşatan Arguvanspor aldığı bir puanın sevincini yaşıyor.

Arguvanspor Teknik Direktörü Okan Kopan'ın göreve geldiği günden bu yana kaybetmeyen ve sürekli puan kazanan Arguvanspor'da yüzler gülüyor. 

Arguvanspor Teknik direktörü Okan Kopan yaptığı açıklamada "Kağıt üstünde favori ve ligin zirvesinde bulunan bir takım ile karşılaştık.Planlarımızın işe yaradığını görmek tabiki mutluluk verici,oyuncularım,destek ekibim,teknik ekibim karakterlerini ortaya koyarak canla başla mücadele ediyorlar.Kendilerine teşekkür ediyorum. Daha yolun başındayız.Güzel günleri yaşamak için fedakarlıklar yapmak ve çok çalışmak gerekiyor.Sonu mutluluk verici olur inşallah" dedi. 

Puan Cetvelinde 9. Sıraya yükselen Arguvanspor ümit vermeye başladı:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.